Acne behandeling Enschede

Acne behandeling

Heeft u last van een onzuivere huid, mee-eters, pukkeltjes of puisten, in matige of ernstige vorm, dan kunt u bij Neoskin terecht voor acne behandelingen. Een acne behandeling bestaat uit verschillende onderdelen en er wordt gebruik gemaakt van verschillende producten die altijd afgestemd zijn op de ernst van uw acne, het soort acne en uw huidtype.

Acne

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt een intakegesprek plaats. Tijdens dit intakegesprek zal de huidtherapeut uw huid beoordelen en een behandelplan opstellen. Voor een effectieve behandeling van de acne is het van belang dat u thuis uw huid behandelt met de juiste producten die afgestemd zijn op de behandeling. De huidtherapeut zal u, tijdens het intakegesprek, hier uitgebreid over informeren.

Na 1 tot 2 weken uw huid thuis voorbehandeld te hebben, kan gestart worden met de behandeling in de praktijk. De behandeling zal bestaan uit een oppervlakte en een diepte reiniging van de huid. De mee-eters en puistjes worden aangeprikt waardoor de inhoud verwijderd wordt zonder de huid daarbij te beschadigen.  Na de diepte reiniging kan de huid behandeld worden met een peeling. Deze peeling verwijdert de dode huidcellen, lost overmatige talg in de poriën op en vermindert de ontstekingen in de huid. Na diepte reiniging of de peeling wordt een desinfecterend en kalmerend masker aangebracht. Tot slot zal aansluitend een verzorgend product worden aangebracht.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken is vooraf niet precies aan te geven. Dit is afhankelijk van de ernst en de oorzaak van de acne. Vaak is na het starten van de thuisbehandeling en de eerste behandeling al een verbetering zichtbaar. In de meeste gevallen wordt gestart met behandeling om de 2 tot 3 weken. Wanneer de acne niet meer actief is kan de behandelfrequentie afgebouwd worden. De huidtherapeut werkt ernaar toe dat u uw huid zo snel mogelijk alleen met thuisbehandeling kunt onderhouden. In sommige gevallen kunnen onderhoudsbehandelingen door de huidtherapeut gewenst zijn.

Acne behandelingen komen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding bij uw zorgverzekeraar, vanuit de aanvullende polis. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar. Een verwijzing van huisarts of specialist kan hiervoor nodig zijn.

Tarieven

Sommige behandelindicaties komen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden of informeer hierover bij uw zorgverzekeraar. Een verwijzing van uw huisarts of specialist kan nodig zijn.

 • Acne diepte reiniging
  €49
  45 minuten
 • Acne diepte reiniging + peeling*
  €75
  60 minuten

  *Met deze behandeling wordt er naast de diepte reiniging een peeling op basis van salicylzuur aangebracht. Salicylzuur is een zeer effectief middel tegen acne.
 • VI Peel Purify
  €195
  60 minuten

  Een effectiente peeling voor de acne gevoelige huid. Deze peeling zuivert de huid en helpt acne littekens te verminderen.
 • VI Peel Purify met Precision Plus
  €245
  60 minuten

  Een extra krachtige peeling tegen acne en acne littekens.

Afspraak maken

Bij Neoskin heeft u verschillende mogelijkheden om een afspraak in te plannen:

Telefonisch: +31 (0)53-5699834
Per email:   info@neoskin.nl

Of plan zelf online uw afspraak: