Coagulatie Enschede

Coagulatie

Bij Neoskin kunnen kleine huidafwijkingen door middel van coagulatie eenvoudig worden verwijderd.

Indicaties:

coagulatie-behandeling

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zal de huidtherapeut de te behandelende plekjes beoordelen. Wanneer de plekjes geen afwijkingen vertonen kunnen ze behandeld worden. Met een dun naaldje wordt het plekje aangeprikt, waarbij stroom wordt gegeven. De oneffenheid wordt op deze manier weg- of dicht gebrand.

Na de behandeling is de huid plaatselijk wat rood en kunnen er kleine korstjes ontstaan. Deze kleine korstjes laten na enkele dagen vanzelf los, de huid geneest zonder littekens achter te laten. Wij adviseren om tot 2 weken na de behandeling de behandelde plekjes te beschermen tegen de zon door een zonnecrème met een beschermingsfactor (SPF) van minimaal 30 te gebruiken.

Aantal behandelingen

Dit is afhankelijk van de hoeveelheid plekjes die u graag behandeld wilt hebben. In de meeste gevallen zijn 1 tot 2 behandelingen voldoende. Tijdens een intakegesprek voorafgaand aan de behandeling informeert de huidtherapeut u hier graag over.

Tarieven

Sommige behandelindicaties komen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden of informeer hierover bij uw zorgverzekeraar. Een verwijzing van uw huisarts of specialist kan nodig zijn.

  • Coagulatie 1 plekje
    €35
    15 minuten
  • Coagulatie meerdere plekjes vanaf
    €65
    30 minuten

Afspraak maken

Bij Neoskin heeft u verschillende mogelijkheden om een afspraak in te plannen:

Telefonisch: +31 (0)53-5699834
Per email:   info@neoskin.nl

Of plan zelf online uw afspraak: