Cryotherapie Enschede

Cryotherapie

Cryotherapie is een behandeling waarbij met vloeibare stikstof weefsel wordt bevroren met als doel het ongewenste plekje te verwijderen.

Indicaties

steelwratjes

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zal de huidtherapeut de te behandelende plekjes beoordelen. Wanneer de plekjes geen afwijkingen vertonen kunnen ze behandeld worden. Vloeibare stikstof (N2o vloeistof) wordt in het midden van het wratje gespoten. Met deze methode kunnen uiterst precies wratten worden verwijderd, waarbij het direct omliggende gezonde weefsel intact blijft.

De behandeling duurt slechts enkele seconden en is vrijwel pijnloos. De behandelde plekjes worden direct rood na de behandeling en er kan een lichte zwelling ontstaan. Na de behandeling ontstaat een blaasje en/of korstje dat na 10 tot 14 dagen vanzelf loslaat.

Wij adviseren om tot 2 weken na de behandeling de behandelde plekjes te beschermen tegen de zon door een zonnecrème met een beschermingsfactor (SPF) van minimaal 30 te gebruiken.

Aantal behandelingen

Dit is afhankelijk van de hoeveelheid plekjes die u graag behandeld wilt hebben. In de meeste gevallen zijn 1 tot 2 behandelingen voldoende. Tijdens een intakegesprek voorafgaand aan de behandeling informeert de huidtherapeut u hier graag over.

Tarieven

Sommige behandelindicaties komen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden of informeer hierover bij uw zorgverzekeraar. Een verwijzing van uw huisarts of specialist kan nodig zijn.

  • Cryotherapie 1 plekje
    €35
    15 minuten
  • Cryotherapie meerdere plekjes vanaf
    €65
    30 minuten

Afspraak maken

Bij Neoskin heeft u verschillende mogelijkheden om een afspraak in te plannen:

Telefonisch: +31 (0)53-5699834
Per email:   info@neoskin.nl

Of plan zelf online uw afspraak: