Dermapen behandeling Enschede

Dermapen

De dermapen is een micro needling systeem waarmee op een snelle en effectieve manier huidverbetering kan worden bereikt. Honderden micro kanaaltjes, die door middel van de pen in de huid worden gemaakt, zorgen ervoor dat de huid zich in de diepte gaat vernieuwen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Door het maken van deze kanaaltjes zorgen we ervoor dat het natuurlijke herstelproces in gang wordt gezet. Het bindweefsel wordt geactiveerd waardoor groei- en herstelfactoren vrij komen. Dit resulteert in een aanmaak van nieuw collageen en elastine.

Daarnaast worden door het speciale druksysteem hoogwaardige werkstoffen met vitamines door de kanaaltjes de huid ingebracht.

Indicaties

De behandeling

Een behandeling met de dermapen is goed te verdragen. Het geeft een licht ‘krassend’ gevoel op de huid. Voorafgaand aan de behandeling kan gebruik worden gemaakt van een verdovingscrème, die zorgt ervoor dat u weinig tot niets voelt tijdens de behandeling.

Voor de behandeling wordt een cocktail van hoogwaardige werkstoffen en vitamines, samengesteld voor uw huidtype, aangebracht op de te behandelende huid. Met de dermapen worden horizontale en verticale banen over de huid gerouteerd, waardoor microkanaaltjes in de huid ontstaan.

Na de behandeling ziet uw huid er egaal roze/rood uit. Deze lichtrode verkleuring van de huid neemt meestal vrij snel af, maar kan ook 1 tot 2 dagen aanhouden. Na enkele dagen kan de huid licht gaan schilferen. De dode huidcellen schilferen af en de aanmaak van nieuwe huidcellen is gaande.

Na de behandeling kan, wanneer u dat wenst, de huid worden gecamoufleerd met Oxygenetix. Dit is een speciaal camouflageproduct dat direct gebruikt mag worden na de behandeling. Het ondersteunt de natuurlijke genezing van de huid en camoufleert. Hierdoor kunt u na de behandeling uw dagelijkse bezigheden gelijk weer oppakken.

Voor een goed herstel is het van belang dat de huid tot 2 weken na de behandeling goed beschermd wordt met een zonnecrème met een beschermingsfactor (SPF) van minimaal 30.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen dat nodig is om tot het gewenste resultaat te komen is afhankelijk van de indicatie en uw wens. In de meeste gevallen zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

De aanmaak van nieuw collageen en elastine is een proces dat tijdens de behandeling in gang wordt gezet en weken tot maanden na de behandeling doorgaat. Met elke behandeling zal de huid zich dan ook geleidelijk aan gaan verbeteren. Hierbij geldt hoe vaker de behandeling gedaan wordt hoe beter het resultaat. Gemiddeld zijn 4 tot 6 behandelingen met een tussenperiode van minimaal 4 weken voldoende.

De huidtherapeut zal tijdens een intakegesprek uw huid beoordelen en een persoonlijk behandelplan zal worden opgesteld.

Tarieven

Sommige behandelindicaties komen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden of informeer hierover bij uw zorgverzekeraar. Een verwijzing van uw huisarts of specialist kan nodig zijn.

 • Klein oppervlak (bijvoorbeeld een litteken)
  €65
  30 minuten
 • Middel groot oppervlak (bijvoorbeeld een deel van het gezicht)
  €75
  45 minuten
 • Groot oppervlak (bijvoorbeeld het hele gezicht)
  €95*

  60 minuten

  *Bij een kuur van 8 behandeling krijgt u de 8ste behandeling cadeau!

Afspraak maken

Bij Neoskin heeft u verschillende mogelijkheden om een afspraak in te plannen:

Telefonisch: +31 (0)53-5699834
Per email:   info@neoskin.nl

Of plan zelf online uw afspraak: