Huidtherapie na plastische of cosmetische chirurgie Enschede

Huidtherapie

Na plastische of cosmetische chirurgie kan extra nazorg gewenst zijn om zo het behandelde gebied sneller te laten herstellen. Ook kunnen deze ingrepen storende littekens achter laten. Bij Neoskin kunt u terecht voor de nazorg en de behandeling van littekens na een plastische of cosmetische behandeling.

litteken-na-plastische-chirurgie

De behandeling

Oedeemtherapie
Na een ingreep kan in het behandelde gebied een vochtophoping ontstaan, ook wel postoperatief oedeem genoemd. Door middel van manuele lymfedrainage, pressotherapie en lymfetaping kan de huidtherapeut het vocht afvoeren. Dit bevordert het herstel. U kunt hierbij denken aan de zwelling die in het gezicht kan ontstaan na een ooglidcorrectie, facelift of bijvoorbeeld vochtophopingen na een liposuctie behandeling.

Littekenbehandeling
Een borstvergroting, borstverkleining of buikwandcorrectie kan een ontsierend litteken achterlaten. Door middel van de juiste littekenbehandeling kan de huidtherapeut het litteken verbeteren en vervagen.

Camouflagetherapie
Een beschadigde huid, als gevolg van een cosmetische behandeling, kan uw dagelijkse leven gedurende het genezingsproces stilleggen. Oxygenetix bevat het herstel bevorderende en gepatenteerde CERAVITEA. Deze ademende, met zuurstof verrijkte foundation verhoogt de aanmaak van huidcellen. Ook zuivert het huidaandoeningen, draagt het bij aan de vermindering van littekenvorming, zal het warmtegevoel tegengaan en de zwelling verminderen, roodheid camoufleren en laat het de huid er fris en stalend uitzien.

Heeft u extra nazorg nodig na een chirurgische of cosmetische ingreep, bij Neoskin helpen wij u hier graag mee.

Afspraak maken

Bij Neoskin heeft u verschillende mogelijkheden om een afspraak in te plannen:

Telefonisch: +31 (0)53-5699834
Per email:   info@neoskin.nl

Of plan zelf online uw afspraak: