Ontharing (elektrische epilatie) Enschede

Elektische epilatie

Blonde, witte, grijze en rossige haartjes zijn vanwege een tekort aan pigment niet geschikt voor laserontharing. Om deze ongewenste haargroei definitief te laten verwijderen kunt u bij Neoskin terecht voor elektrische epilatie behandelingen.

vrouw-snor

De behandeling

De huidtherapeut laat tijdens deze behandeling een klein steriel naaldje in het haarzakje (haarfollikel) glijden. Eenmaal in het haarzakje wordt een stroomstootje afgegeven. Door dit stroomstootje komt warmte vrij en wordt het haarzakje vernietigd. Na iedere behandeling komen er minder haren terug en worden de haren die behandeld zijn dunner en zwakker.

Elektrische epilatie is niet geheel pijnloos maar doordat de stroomsterkte per patiënt kan worden aangepast is elektrische epilatie voor iedereen draaglijk. Na de behandeling zal de huid gekoeld worden en een verzachtende gel aangebracht worden. Lichte zwelling en roodheid rondom de behandelde haarzakjes zullen een half uur na de behandeling weer verminderen.

Aantal behandelingen

Doordat de haren met elektrisch ontharen één voor één worden behandeld kunnen tijdens een behandeling in de meeste gevallen niet alle haren worden behandeld. Meerdere behandelingen zijn nodig om alle haartjes aan te pakken. Na enkele behandelingen zal een vermindering van de haargroei zichtbaar zijn.

Het aantal behandelingen en de behandelfrequentie zijn afhankelijk van de haargroeifase waarin het haartje zich bevindt tijdens de behandeling, de hoeveelheid haar en de oorzaak van de haargroei. Wanneer gestart wordt met de behandeling is het van belang om met een hoge behandelfrequentie te beginnen. Wanneer de actieve haargroei is verdwenen zal een onderhoudsbehandeling af en toe gewenst zijn.

Tarieven

Sommige behandelindicaties komen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden of informeer hierover bij uw zorgverzekeraar. Een verwijzing van uw huisarts of specialist kan nodig zijn. Bij een aanvullende verzekering worden elektrische ontharingsbehandelingen in het gezicht (grotendeels) vergoed door uw zorgverzekeraar.

  • Elektrische epilatie
    €35
    30 minuten
  • Elektrische epilatie
    €55
    45 minuten

Afspraak maken

Bij Neoskin heeft u verschillende mogelijkheden om een afspraak in te plannen:

Telefonisch: +31 (0)53-5699834
Per email:   info@neoskin.nl

Of plan zelf online uw afspraak: