Over Neoskin – Neoskin

Over Neoskin

Neoskin is een paramedische praktijk voor huidtherapie gevestigd in Enschede. U kunt bij Neoskin terecht  voor een breed aanbod van huidtherapeutische en huidverbeterende behandelingen, oedeemtherapie en verschillende laserbehandelingen. Bijvoorbeeld huidklachten als acne, overbeharing, pigmentproblemen, couperose en andere oppervlakkige vaatproblemen, littekens, storende steelwratjes, bultjes en andere onschuldige huidoneffenheden. Door middel van verschillende behandeltechnieken, manueel maar ook met apparatuur zoals licht- en lasertherapie kunnen wij deze huidproblemen goed behandelen. Door een uitgebreid aanbod van behandelingen en apparatuur kunt u bij Neoskin altijd rekenen op een passende behandeling, afgestemd op uw behoefte.

Onze therapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan geregistreerd in het Kwaliteitregister Paramedici.

Afspraak maken

Bij Neoskin heeft u verschillende mogelijkheden om een afspraak in te plannen:

Telefonisch: +31 (0)53-5699834
Per email:   info@neoskin.nl

Of plan zelf online uw afspraak:

Intake gesprek

Voorafgaand aan een behandeling bij Neoskin vindt altijd een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek zal de huidtherapeut uw klacht en/of wens met u bespreken, de huid beoordelen en u informeren over de behandelmogelijkheden. Afgestemd op uw behoefte wordt een behandelplan opgesteld en krijgt u de nodige informatie mee voor thuis.

Afhankelijk van uw wens en de aard van de behandeling is het in sommige gevallen mogelijk om aansluitend aan het intakegesprek behandeld te worden.

Voor een afspraak bij Neoskin heeft u geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig.

Betaling

Na de behandeling kunt u aan de balie contant afrekenen of pinnen. U ontvangt van ons een factuur van de behandeling, deze kunt u vervolgens bij uw zorgverzekeraar indienen. Alleen indien mogelijk wordt de behandeling rechtstreeks door ons bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd.

Annuleren of wijzigen afspraak

Mocht u uw afspraak niet kunnen nakomen, dan dient u dit 24 uur van tevoren aan ons door te geven. Bij niet tijdig afzeggen zijn wij helaas genoodzaakt om €45,- in rekening te brengen.

Vergoedingen huidtherapie

Bij een aanvullende verzekering worden de volgende behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.

  • Acnetherapie
  • Camouflagetherapie
  • Laserontharing en elektrische epilatie (alleen van het gezicht)
  • Littekentherapie
  • Oedeemtherapie (aanvullend en basisverzekering)

U kunt bij uw zorgverzekeraar informeren of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Een verwijzing van huisarts of specialist kan in sommige gevallen nodig zijn om voor deze vergoeding in aanmerking te komen.

Klachtenregeling

Het team van Neoskin doet haar uiterste best om iedereen naar tevredenheid te behandelen. Mocht het desondanks toch voorkomen dat u niet tevreden bent horen wij dit graag. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met Neoskin. Samen zal gekeken worden naar een passende oplossing. Mocht u hierna toch nog niet tevreden zijn dan kunt u uw klacht schriftelijk via email of onderstaand formulier indienen. Neoskin zal uw klacht dan voorleggen aan een derde onafhankelijke partij.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.