Peelings Enschede

Peelings

Peelings zijn vloeistoffen met bepaalde zuren die op de huid aangebracht worden om de huid te ex-foliëren. Enkele dagen na de behandeling schilferen de oude huidcellen af en de aanmaak van jonge, nieuwe cellen wordt gestimuleerd. Door dit proces zullen fijne lijntjes, rimpels en huidverkleuringen minder zichtbaar worden. De huidstructuur en de aanmaak van collageen verbetert, de aanmaak van talg en mee-eters in de huid vermindert.

Peelings kunnen op basis van de aanwezige concentraties van de ex-foliërende bestanddelen en de diepte waarop deze in de huid kunnen doordringen onderverdeeld worden in: oppervlakkige, medium en diepe peelings.

chemische-peelings

Welke peeling voor u geschikt is en welke peeling voor uw huid het beste werkt is afhankelijk van uw huidtype, de conditie van de huid en indicatie waarvoor de peeling wordt in gezet.

Bij Neoskin wordt gewerkt met verschillende soorten peelings van het merk Enerpeel en ViPeel. Door te werken met verschillende soorten peelings kunnen bij Neoskin verschillende indicaties en huidtypes, waaronder ook de donkere huid, op een veilige en effectieve manier worden behandeld.

Voor meer informatie over de soorten peelings:

Indicaties:

De behandeling

Een peeling behandeling is niet pijnlijk. Voorafgaand aan de behandeling zal de huidtherapeut uw huid reinigen. Wanneer nodig zullen onzuiverheden worden verwijderd. Na de reiniging wordt een speciale lotion aangebracht. Deze lotion zorgt voor een betere werking van de peeling. De peeling wordt laag voor laag met een gaasje of kwastje op uw huid aangebracht. U kunt een jeukend, prikkelend of branderig gevoel ervaren. Dit gevoel verdwijnt met het neutraliseren van de peeling.

Direct na de behandeling zal uw huid iets roder zijn en er kan er een lichte zwelling ontstaan. Dit zakt na een aantal uur weer af. Na de behandeling kan, wanneer u dit wenst, de huid worden gecamoufleerd met Oxygenetix. Dit is een speciaal camouflageproduct dat direct gebruikt mag worden na de behandeling. Het ondersteunt de natuurlijke genezing van de huid en camoufleert. Hierdoor kunt u na de behandeling uw dagelijkse bezigheden gelijk weer oppakken.

Na 2 dagen kan de huid gaan schilferen. Afhankelijk van het soort peeling zal dit variëren van een droogheid tot een lichte schilfering of het vervellen van de huid. Het schilferen of vervellen begint meestal rond de mond en breidt zich vanuit daar uit. Dit proces duurt gemiddeld 5 tot 7 dagen. Belangrijk hierbij is dat er niet aan de schilfertjes of velletjes wordt gepulkt.

Voor een goed herstel van de huid na een peeling is het van belang dat u tijdens de gehele duur van de behandeling uw huid beschermt tegen directe blootstelling aan de zon. Hiervoor gebruikt u een zonnecrème met een beschermingsfactor (SPF) van minimaal 30 of hoger.

Aantal behandelingen

Om een optimaal resultaat te bereiken is het in de meeste gevallen aan te raden om een aantal peeling behandelingen te ondergaan. Afhankelijk van de reden voor het toepassen van de peeling kan gekozen worden voor een oppervlakkige of middeldiepe tot diepe peeling. Tijdens een intakegesprek zal de huidtherapeut u adviseren en informeren welke peeling het meest geschikt en effectief voor uw huid is.

Bij oppervlakkige tot middeldiepe peelings ligt het aantal behandelingen tussen de 4 tot 6 keer, met een tussenpoos van circa 3 weken. Bij een diepe peeling volstaan gemiddeld 1 tot 2 behandelingen met een langere tussenperiode, variërend van 4 weken tot een aantal maanden.

peeling-voor-en-na

Tarieven

Sommige behandelindicaties komen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden of informeer hierover bij uw zorgverzekeraar. Een verwijzing van uw huisarts of specialist kan nodig zijn.

 • Enerpeel gezicht
  €75
  60 minuten
 • Enerpeel nek en decolleté
  €75

  60 minuten*

  (kuur van 6 behandelingen € 375,00, normaal € 450,00)
 • Enerpeel ogen en lippen
  €125
  30 minuten (2 behandelingen)
 • Enerpeel handen
  €125
  30 minuten (2 behandelingen)
 • VI Peel Regular
  €195

  60 minuten

  Heeft een krachtig werking op de verouderde huid. Deze peel helpt lijntje en rimpels te verminderen, verbetert de huidtextuur en stimuleert de productie van collageen.
 • VI Peel Precision
  €225

  60 minuten

  Bevat dezelfde synergetisch mix van ingrediënten als de Regular. Deze peel werkt 25% effectiever voor de verouderde huid door de toevoegingen van een krachtig peel concentraat.
 • VI Peel Precision Plus
  €225

  60 minuten

  Zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma en pigmentatie.
 • VI Peel Purify
  €195

  60 minuten

  Een effectiente peeling voor de acne gevoelige huid. Deze peeling zuivert de huid en helpt acne littekens te verminderen.
 • VI Peel Purify met Precision Plus
  €225

  60 minuten

  Een extra krachtige peeling tegen acne en acne littekens.

Afspraak maken

Bij Neoskin heeft u verschillende mogelijkheden om een afspraak in te plannen:

Telefonisch: +31 (0)53-5699834
Per email:   info@neoskin.nl

Of plan zelf online uw afspraak: