Tattoo verwijderen


Tattoo verwijderen

Tattoo verwijderen Enschede bij praktijk Neoskin.

Wanneer u spijt heeft van het laten zetten van een tattoo of de tattoo niet meer zo mooi is als vroeger dan kunt u deze laten verwijderen.

Bij Neoskin wordt gewerkt met de nieuwste lasertechnieken waarmee we tattoos weghalen zonder dat hierbij littekens ontstaan. Ook permanente make-up kan met deze techniek goed worden verwijderd.

tatoeage-verwijderen

De behandeling

Met de Q-Switsched Nd:Yag laser worden korte pulsen met hoge energie zorgvuldig naast elkaar over de gehele tattoo gezet. Deze pulsen voelen warm aan en zijn vergelijkbaar met het schieten van een elastiekje tegen de huid. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het donkere pigment van de tattoo waardoor de inkt uit elkaar valt en er kleine inktdeeltjes ontstaan. Deze kleine deeltjes worden door het lichaam afgevoerd.

Direct na de behandeling ontstaat een witte waas over de tattoo die na enkele minuten verdwijnt. Het gebied zal gaan zwellen en de omliggende huid wordt rood. De huid voelt tot enkele uren na de behandeling branderig aan. De huidtherapeut zal de huid nabehandelen met een speciale koelzalf en bedekken met een steriel gaas.

In de dagen erna kunnen er blaren en korstjes ontstaan en zal het behandelde gebied gaan vervellen. Dit genezingsproces duur ongeveer tussen de 10 tot 20 dagen.

Aantal behandelingen

Een tattoo weghalen door middel van laser heeft meerdere behandelingen nodig, gemiddeld ligt dit aantal tussen 5 tot 15 behandelingen. De hoeveelheid behandelingen die exact nodig zijn is vooraf niet te voorspellen. Verschillende factoren spelen hierbij een rol, zoals de diepte van de tattoo, de kleur, de hoeveelheid inkt, soort inkt en huidtype. Een zeer kleurrijke tattoo bijvoorbeeld heeft gemiddeld meer behandelingen nodig.

Met elke behandeling zal de tattoo vervagen, totdat deze geheel verdwenen is. In sommige gevallen wanneer de tattoo synthetische stoffen of metaaldeeltjes bevat kan er een licht ‘waasje’ zichtbaar blijven. Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek zal de huidtherapeut de tattoo beoordelen en u informeren.

Tarieven
 • Tattoo tot 10cm2
  €80
  Per behandeling
 • Tattoo 10 cm2 tot 20 cm2
  €130
  Per behandeling
 • Tattoo 20 cm2 tot 30 cm2
  €150
  Per behandeling
 • Tattoo 30 cm2 tot 40 cm2
  €170
  Per behandeling
 • Tattoo 40 cm2 tot 50 cm2
  €190
  Per behandeling
 • Tattoo 50 cm2 tot 60 cm2
  €210
  Per behandeling
 • Tattoo 60 cm2 tot 70 cm2
  €230
  Per behandeling
 • Tattoo 70 cm2 tot 80 cm2
  €250
  Per behandeling
 • Tattoo 80 cm2 tot 90 cm2
  €270
  Per behandeling
 • Tattoo 90 cm2 tot 100 cm2
  €290
  Per behandeling

Afspraak maken


Bij Neoskin heeft u verschillende mogelijkheden om een afspraak in te plannen:

Telefonisch: +31 (0)53-5699834
Per email:   info@neoskin.nl

Of plan zelf online uw afspraak: