Vi Peel – Neoskin

Vi Peel

VI Peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en de huidtextuur te verbeteren. VI Peel bevat wetenschappelijke bewezen en doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen.

In tegenstelling tot klassieke peelings biedt VI Peel een multiblend-peeling die zowel krachtig exfolieert als de huid opnieuw van binnenuit opbouwt. Daarnaast is VI peel de enige peeling die geschikt is voor behandeling van zowel de lichte als de donkere huid.

Waarvoor kan de VI peel worden ingezet?

  • Anti-aging – VI Peel en VI Peel Precision hebben een krachtige werking op de verouderde huid. Deze peel helpt lijntjes en rimpels te verminderen, verbetert de huidtextuur en stimuleert de productie van collageen.
  • Acné en onzuiverheden – VI Peel PURIFY werkt heel gericht op acne en onzuiverheden. Het zuivert de poriën, regenereert en beschermt de huid.
  • Hyperpigmentatie – VI Peel Precision Plus zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH), pigment-stoornissen en hyperpigmentatie.
  • Gevoelige huid – VI Peel verbetert een gevoelige huid, zoals bij rosacea, eczeem en psoriasis.

De huid wordt eerst goed gereinigd en voorbereid. Daarna wordt de VI Peel laag voor laag aangebracht. Juist door laag op laag te werken is het effect van de peeling zeer goed te controleren. De intensiteit kan zo optimaal worden afgestemd op de persoonlijke huidconditie.

Iedere behandeling bevat een speciaal samengesteld post-peel-kit met ‘pre-soaked towelettes’. Deze doekjes geven de huid een extra intensieve boost na een VI peel behandeling en stimuleren de exfoliatie van de huid.

De eerste dag na de behandeling is het nog niet zichtbaar dat u een behandeling heeft gehad. De huid ziet er zelfs stralend en subtiel zongebruind uit. Vanaf de tweede en derde dag begint het daadwerkelijke peelingproces, er ontstaan schilfertjes en velletjes. Na circa 1 week is het peelingproces voldaan en ziet u het eerste resultaat. In de weken hierna zal de huid zichtbaar en voelbaar verbeteren.

Voordelen VI Peel

  • Comfort – de synergetische mix van ingrediënten zorgen ervoor dat de peeling nagenoeg pijnloos aanvoelt.
  • Gemak – een behandeling duurt ongeveer 20 minuten, na de peel behandeling kunnen normale activiteiten direct hervat worden.
  • Minimale hersteltijd – binnen 1 week spraakmakende resultaten; een gezonde, stevige en jonger uitziende huid.
  • Geschikt voor alle huidtypen – de enige peeling voor behandeling van zowel de lichte huid als de donkere huid (Fitzpatrick I-VI).

Advies

De VI Derm huidverzorgingslijn  is ideaal ter ondersteuning van een VI Peel behandeling. Door dagelijks gebruik voor en na de peeling wordt de huid optimaal voorbereid en helpt het de resultaten van de VI Peel behandeling zo lang mogelijk vast te houden en te versterken.